Jump to content
Die PEN, OM-D & E-System Community

Kaffeewende

Bei Sonnenschein wird der ausgebreitete Kaffee zwei Wochen lang täglich viermal gewendet und trocknet so. Aus 3 kg roten Kaffeekirschen (ca. 1200) werden so ca. 500 g Rohkaffee, der nach dem Schälen nur noch 400 g wiegt und nach dem Rösten mit ca. 120 g für 20 Tassen Kaffee reicht


From the album:

Antigua, das Land wo Milch und Honig fließen!

  • 27 images
  • 0 comments
  • 4 image comments

Photo Information for Kaffeewende

Taken with OLYMPUS CORPORATION E-M1MarkII

  • 19 mm
  • 1/2500
  • f f/3.5
  • ISO 200
View all photo EXIF information

Recommended Comments

Gefallen mir, deine Kaffeebilder. Mein Rohkaffee geht zur Neige. Kaufe am WoEnde Nachschub.

Gruß aus HH

Achim

Share this comment


Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.